Lokaal Rheden

Lokaal Rheden staat voor een duurzame verbinding tussen lokale ondernemers en consumenten. Het initiatief is ontstaan tijdens de Coronacrisis, waarbij de behoefte sterker werd om lokaal online te kunnen inkopen. Wij geloven dat online inkopen de toekomst is en dat er samenwerking kan ontstaan tussen de aanbieders, om producten uit de buurt snel bij u in huis te krijgen.

De grote landelijke warenhuizen hebben een aanbod, maar binnen de gemeente Rheden hebben wij dit ook! Bovendien is lokaal inkopen goed voor de economie, de werkgelegenheid en het milieu. Denk maar eens aan al die dieselbusjes die heel Nederland door rijden om je pakketje te bezorgen, terwijl jouw aankoop ook met de fietskoerier kan komen.

Samen maken we onze gemeente nóg mooier!

Wij bieden kansen aan ondernemers om creatief en commercieel mee te denken met ondernemers. Wij zien ontwikkelingen binnen de samenleving en kansen om extra omzet te genereren en uw bedrijf toekomstbestendig te maken.

Wij creëren een verbinding met sociaal maatschappelijke initiatieven die erop gericht zijn de sociale cohesie te versterken. Wij kijken samen met een oog voor duurzaamheid, milieu en toekomst mee. Daarom hebben wij onze krachten gebundeld binnen Lokaal Rheden om Leven in de gemeente Rheden toekomstbestendig te maken.